Fedezze fel az éjszakai UFO tanúk retorika megbízhatatlansága ~

Ez a Yukon UFO sok szemtanú vallomása, és a tényleges helyzet, hogy miért olyan nagy különbség ez?

Mint Oberg mondta egy nagyon találó szó: "Az emberek látása megvannak a korlátai, megtöltjük a képzelet és a félelem, a többi részletet."

Amerikai asztrofizikus Neil De Grasse Tyson, a University of St. Petersburg-ben 2009, és egyszer egy előadás egyértelműen kimondja: "A világ szemtanúja a leggyengébb bizonyíték vallomást kapcsolatos adatgyűjtést, az a személy rossz "eszköz". "

~ Ez a mondat jut eszembe anyám Pali kettős gyilkosság a szájüregben, aki ragaszkodott hozzá, Lvbing Hong elmentem a boltba, hogy vásároljon neki Luzhou arany papír arany papír főnök! 

És Tyson megjegyzés is a világ az elmúlt években hűen tükrözi a szemtanúk tanúbizonyságát belül UFO.

Mivel a legtöbb UFO tanúk vallomása a tanú emlékezett vissza, ami idővel változhat, és a termék és a helyszíni elferdítette a tényeket nem felelnek meg a memória-effektus.Különösen éjszaka szemtanúja!

Közül sok szemtanú vallomása, láthatjuk az aktuális helyzetet, és mennyi hozzáférést.

Például ~

Ez a megfigyelési jelentések belülről, miért sok bizonyság, lesz egy csomó ember úgy tűnik, hogy azt mondják, hogy lóg a sorban hatalmas fények a tárgyat.

A tényleges helyzet: azért, mert a rakéta booster szétesett a levegőben, miután a levegő lesz a sorban, mint a vonat, mint a törmelék, a vizuális effektek tanúk, az illúzió úgy tűnik, hogy csatlakozik egy hatalmas UFO anyahajó fölé egy sor fények .

Például az évben 1996 júniusában, szintén északnyugati kanadai Yukon arany kerület.Vannak ikerpár nővérek azt állította, hogy szemtanúja volt egy hatalmas szivar alakú UFO, míg fedélzetén az UFO is bizonyság, hogy mondjuk ablaksorok, és hamarosan eltűnt a hegyek mögött.

6666

Fent: Az ikertestvére kézi rajz

Ez általában, mint az egész sor lesz tanúja a fényfolt, az illúziót, hogy a szivar alakú szilárd kibocsátott fény is más esetekben

777777777777

Vita Yukon esetben, ha nem volt a tanú azt mondta: "Amikor kiderült, hogy a jobb, szemben a tárgyat, úgy lógott a derék lámpa fények mutatnak ebbe az irányba. Hirtelen látta ezt UFO, ez mintegy negyede a 3-1 mérföld hosszú, és amikor megfordultam, zseblámpa rámutatva, hogy a tárgy, mozog gyorsan jön hozzám az én átadja a fáklyát a fény, megáll körülbelül 300 méterre van a helyem. "

Aktuális állapot: Ez a passzus általában UFO szemtanú memória torzításával túlzott hatást, néha a bizonyság a saját képzelete egy. Mivel a rakéta booster csökkenés távol a több mint 200 km-re van, hogyan lehetne a tanú tud lépni zseblámpát és könnyű csinálni?

Másik célunk, amely egy tanú azt mondta, hogy 1,6 km hosszú (ötször a focipálya méretű), így 250 méter magasan lebegett a saját.

A tényleges helyzet: a tanú volt a távolság a rakéta booster, annál kevésbé van több mint200 km-re. Mennyire valószínű, lebeg a parttól 250 méter fölött. Ez a leginkább hajlamos arra, hogy este tanúja a távolság illúzió.

Mivel szinte egész éjjel UFO észlelések, nehéz pontosan meghatározni a valós távolságot. Például COSCO ég ragyogó csillagok fényévnyire, és néha az emberek úgy érzik, hogy távol a saját.

Tanúk azt mondta, hogy egy UFO volt, a hossza 500-750 méter, de azt is mondta, hogy legyen 1.6 km hosszú.

Tényleges helyzet: Ez lehetetlen, mert megbecsülni a hossza egy ismeretlen objektum, kivéve, ha a távolságot ismert, különben hogyan megy kiszámítani a hossza is? Ez különösen propeller ebből a tanú már több mint 200 km-re.

Tanúk szerint egy UFO anyahajó látta ezt, kezdte halvány fények az autóban, a szalagok zenét is hatással lesz nagyon lassú.

Aktuális állapot: Ez a tanú a saját elképzelése, mert olyan messze van a rakéta booster ősszel, teljesen nem befolyásolja az autó elektronikai berendezések.

A sötét égen, autó vezetés a nyílt hegyi úton. Ha hirtelen egy lassú csodálatos éjszakai égbolton, amikor a fények. Az a felismerés, az idő és a távolság is könnyen előállíthatók az illúziót, így ez a szemtanú vallomása, általában a saját szubjektív érzékelés és a képzelet a saját vallomását benne.

Hasonló a rakéta booster a légkörbe, az ebből a fény látványos UFO észlelések hibás, hanem Oroszország és Ukrajna 1963.

77777777

333333333

888888888

151156

555555

7777

7778888999

8888

Fent: Ez utalhat, hogy több mint kilenc tanú festett ukrán éjszakai képek (ha nem tudják, hogy mit látott, égett a légkörbe felbomlása az orosz Kozmosz-20 rakéta booster), hogy hogyan kell leírni őket az illúzió, téves lásd ismeretlen light "idegen anyahajó" leírást.

Mivel az éjszakai égen, az emberi szem gyakran önállóan fények, az illúzió, a jelenség egy egységként nevű ~ illuzórikus kontúrok vagy szubjektív kontúrok (illuzórikus kontúrok).

8888

Fent: pl "Kanizsa háromszög" ezek a külön töredékek szétszóródtak az űrben, megadja az illuzórikus háromszög balra látható körvonalak és szubjektív kontúrok

Így személy szerint úgy gondolom, hogy a Yukon "UFO anyahajó" esemény része a szemtanú vallomása, hogy mindenki elég méltó referencia. Mivel a jövőben, ha a TV média, újságok, magazinok és könyvek, hogy a számos UFO esetek benne, beszélt a szemtanú vallomása vagy történeteket leírni rész.

Ne feledd! ~ UFO vizsgálat ezoterikus tudomány a "kánon" az első fejezet ~

~ Függetlenül attól, hogy az az ember az utcán ezek a tanúk, vagy a Bao Dai Jie Ligang, Haiguo Dong, még a szeretett "Medúza elnök", stb ...... a bizonyság UFO észlelések szükségesek hűség kétséges kedvezményes.

8888

Fent: állítólagos szemtanú a világító UFO, UFO-észlelések és aláírja két hivatalos jelentés, a korábbi amerikai elnök, Jimmy Carter

~ Amikor Carter volt kormányzója Grúzia tanúsága UFO, és 1973-ban, a hivatalos tanúk számolnak be, hogy ő volt a 19:15 január 19-én 1969 a kibocsátott UFO észlelések. De valójában Carter néhány év után, már el is felejtette volt elhanyagolása UFO észlelések a megfelelő idő január 6, 1969, nem pedig a 19..

Később, miután az amerikai UFO kutató Robert Shaffer és Alan Hendry, Ők felmérés észlelt Carter volt megfigyelhető, miután az idő és a hely, biztos, hogy volt egy Venus.

 

Tehát, amikor a 20 éves projekt Blue Book UFO jobb belső a Northwestern University Dr. Weihai Nick, az észrevételeit belül egyszer azt írta: "Még ha a minősége nagyon jóUFO szemtanú vallomása, lesz egy 50%-os téves illúzió. A katonai pilóták magasabb, mint a normál talajon tanú volt, 88%-os kereskedelmi pilóták 89%.

Ez azt jelenti, hogy a vezető vagy pilóta a polgári repülőgép vallomása UFO észlelések a levegőben, ez ​​téves illúzió arány, mint az általános rendes tanúk a földön, de sokkal nagyobb!

Míg egy másik tanulmány megállapította, hogy a rendőrség jelentett UFO észlelések, valóban vannak akár 95%-a téves azonosítás félreismerte. 

6666

Fent: Joseph Alan Heinicke (Dr. Josef Allen Hynek) 1910年5 1 ~ 27 április 1986