00001

Greer hivatalos honlapján Sirius besorolás, megjeleníti az évek során számos "UFOlegjobb bizonyíték" fényképeket és videókat.

Azonban néhány ilyen esetben nagyon ellentmondásos, és néhány hamis.

Sirius hivatalos honlapja: UFO fotók és videók, a legjobb bizonyíték 

Miért az elmúlt évtizedben, vagy UFO rögzített képek, a legtöbb fémből készültek?

Mert akkor nem szeretem az ilyen közös képszerkesztő szoftver, mint például aPhotoshop és a CGI számítógépes gyártás. Annyi hamisítók, a legtöbb fogja használni és a meglévő modell fémből repülő csészealj vagy fedél Frisbee dobás, vagy egy átlátszó damil lóg a levegőben lőni.

~ (Mint például a felhasználók követik Bilimaier, átlátható lógó vezeték készült egy repülő csészealj)

 

000002

Még néhány hamisító a használata a film feldolgozó berendezések, sötétkamra lemezek mosására stb sötétkamra technikák a szintetikus UFO képeket.

004

Fent: például 1958-ban a klasszikus巴西特林达sziget Saturn típusú UFO fotót (sötétkamra szintetikus termelés)

 

Korlátozott hely és az idő, sok a kijelzőn az Greer site "UFO legjobb bizonyíték" esetben csak az aktuális külföldi vizsgálók, a hangsúly már elemzett, hogy kapsz egy referencia.

Ha szeretne többet megtudni a részleteket e UFO esetekben előfordulhat, hogy pont akkor kell, hogy nem a saját házi feladatát.

Nézzük meg ezt a híres 1965 UFO fotó ~ Rex Lin Huff

At 12:37 augusztus 3-án 1965 vagy úgy, hogy a kaliforniai Sheng Tian közúti baleset vizsgálati szervek, mint a közúti jelzések és a közúti kátyúk Inspector Rex Huff Lin (Rex Heflin), vezette a a Ford teherautó az autópályán járőr.

Amikor megtalálta az egyik a fák ágai, fedett vonat vasúti szemafor figyelmeztetés következő lap, így ő lesz parkolni az út mellett, majd a rádió kommunikációs főnök.

De hirtelen nem talált rádiójel van vágva, és megpróbálta folytatni a rádió hívást, az utak az ég a bal oldalon, van egy furcsa repülő tárgy típusú kalap. Így Heflin felkapta munkáját Polaroid 101 fekete-fehér filmes folyamatosan fényképezett az égen repülő tárgy (UFO)

00002

Fent: Polaroid 101 fekete-fehér filmes

00003

Fent: Rex. Heflin (Rex Heflin) október 7-én 2005-ben elhunyt

Heflin

Fent: az egész szélvédő fölött az első fotózásra, a gép "repülő csészealj" repülés után az út túloldalán a jobb oldalon az autó, Heflin azt állította, hogy a következő két fényképezett képeket.

30

000008

未命名 - 6

Fent: Heflin UFO állítja tiszteletben tartani a légi jármű, amikor hirtelen elhajtott. Ő lő a levegőt az autó repülő csészealj, így a bal negyedik gyűrű alakú füst fotó

Heflin azt mondta, hogy "repülő csészealj" mintegy 60 méterre fekszik a magasság 46méter, vagy úgy. Total megfigyelési idő két perc. Következő ezek a fotók is NICAP UFO létezik, és sok szakértő úgy gondolja, hogy az egyik legnagyobb klasszikus UFO képeket.

De vannak szkeptikusok megkérdőjelezték szerint Heflin narratív ésszerű azt mondani, hogy a gép "repülő csészealj" nem fényes nappal, alacsony magasságban átrepülés Trockij Air Force Base és Santa Ana Freeway (Interstate ötödik út), meg kell sok szomszédos az emberek látni halakat, de nincs más megfigyelések.

A Heflin UFO történet vonzott sok vita, amelyek közül az egyik az UFO mondta 1967 az eredeti negatívok, átadta két pózol a NORAD (NORAD), hogy jöjjön a házába, miután a nyomozók elment. Később, miután 26 év után a nap, Heflin kapott egy nő telefonon, és azt mondta neki, hogy menjen és nézze meg a saját postaládájába, és úgy találta, hogy amikor a fénykép készült el egy barna papírba helyezhető el ....

未命名 - 2

Fent: Project Blue Book 20 évvel a nyomozók azonosították, arra a következtetésre jutott, hogy ez egy átverés. Tették a képen belül a lemez "repülő csészealj" kiszámítása után az eredményeket csak 9 hüvelyk átmérőjű, és a magassága a talajtól körülbelül 15-20 méter.

未命名 - 7

Fent: Condon vizsgálat bizottság William Hartmann Dr. Heflin UFO fényképeket, átlátszó damil a modell vonat kis kerekek felfüggesztése a kocsija mellett a forgatás.Letette a teherautó és a damil szimulálni fényképezési helyzetet.

1

Fent: a fotográfiai expozíció, még a járda mellett, a telefon pole vezetékek szinte eltűnik gyorsan, így csak halvány nyomait a következő kicsit (lila nyilak). Ha a hamisító egy kis átlátszó damil, a játék vonat kerekei lógott az autóban ablakban lövés, persze, átlátható lógó vezeték könnyen eltűnik.

Mögött a határozat ~

Jelenleg feltárni a csalás a cikkben, abban az esetben, UFO kutató Anthony Bragaliajavasolt kutatási jelentés, a legmeggyőzőbb.

Láthatjuk az ő kutatási papír látni, Heflin maga a modell vasút vonat játék gyűjtők, és a családja volt a fekete játék modell vonat kombináció. Ismerősök és a szomszédok, hanem hallottam Heflin mondta neki, hogyan kell használni a fotómodell vonat kerekei kovácsolt a keretben "kalapot típusú UFO." És azt is olvastam Heflin a családi házak, hogyan kell használni a damil a modell vonat kerekei lógott kint a kocsijában.

És miért kell neki HEFLIN játék vonat kerekei, hogy ezzel is átverés? A mentalitás mögötte a végén, hogyan?

A szkeptikus UFO kutató Anthony Bragaliay, ő nem a hitelességét a fénykép ásni aspektusait technikai elemzés. Mert akkor is, ha a világ legjobb UFO nyomozók, és néha nem látja valamilyen bonyolult hamisító, termelt a UFO fényképet vagy videót.

Ráadásul Heflin remake következő Polaroid másoljon fényképeket, eredetileg homályos, kis felbontás és a pixel minősége gyenge. Tilos minden olyan technikai elemzés, kötelesek lesznek a hatását ezeket a hiányosságokat.

Így viszont a szög az emberi dinamika, a személyes gondolatok hamisító jellegű viselkedés, stb, a pszichológia kiváltó tényezők mögött ezt megérteni és elemezni, hogy megtudja, a hamis indítékait.

02  

Fent: 1965 Heflin híres kalap típusú UFO, ez a modell vonat kerekei? !

heflinufomodeltrainwheel-eyqofikv

A térképen (kattintson a képre a kapcsolatot közvetlenül megmutatni animált GIF): 2006-ban egy kutató, a használata játék modell vonatok venni benne a kereket, majd a PSszerkesztett egy GIF animációs hatásokat, és az eredmények azt mutatják pontosan ugyanaz UFO Heflin kép

Személyes kommentár ~

Néha analitikus vizsgálat UFO incidens, és nem csak az érintett felek biztosítják fényképeket vagy videót, mert kovácsolni ezeket a "bizonyíték" nem nehéz. Ehelyett, a hangsúly a felek maguk és a környező családi kapcsolatok, hogy verte az egész bokor, akkor ez lehet, hogy további információkat tisztázni az igazságot.

Sok UFO az esetben, ha a hamisító, néha annak érdekében, hogy mások úgy vélik, nyilatkozataik gyakrabban a "történet" a folyamat, lesz néhány extra felesleges akció jelenik meg. Ezek a kovácsolt, akik számíthatnak a kis okos, többnyire csak kitéve több gyanús nyomokat, és hibákat.

Például az esetben az UFO lövés Heflin azt állította, hogy a sorozatfelvétel legfeljebb 20 másodpercet vesz igénybe, hogy a klasszikus három UFO képeket. A History Channel program is tüntetések előtt, meg valaki, aki olyan Polaroid 101 fekete-fehér film kamerák, és a leggyorsabb sebesség folyamatosan 18 másodperc múlva, a levegőben, és lő három kép. Ez azt bizonyítja, Ming Azt Mifflin mondta, valóban képes 20 másodpercig tart a fotózásra három sebesség, így ez a része a retorika nem jelent problémát.

Hozzátette azonban, hogy a "repülő csészealj" az utolsó sebesség hirtelen hagyja, látta, hogy az égen így ez maradt UFO alakú füst keletkezik, így ő kap el lőni a negyedik fekete füst gyűrű képeket.

329_max

Fent: Ez a fekete örvény csengetés kutatók gyanítják, közel a Santa Ana Freeway (a Heflin UFO fotót zajlott mintegy 2 km), évente megrendezett El Toro Air Force Base Air Show elfogták.

És Heflin ez a negyedik fekete gyűrű füst gyűrű van kitéve alatt hamisító okosság legnagyobb hibákat. Mivel az adatokat a 1960-as években, mint ma olyan jól, és ez a vortex ring füstkarika, már bebizonyította, hogy egy mesterséges örvény gyűrű, de nem ugyanabban az évben több, széles körben ismert.

UFO meghatározott esetekben a következő cikket belsejében, amely a kijelző sok ilyen mesterséges vortex ring füstkarika videók.

 

0001

00001

Anthony Bragaliay hogy Heflin UFO így motívumok egy részét vele évek óta részt vesznek, unalmas Highway Patrol, valamint az egyedi és szokatlan személyiség.

~ Az élet, mint magányos unalmas karrier, a személyiség azt diktálja, hogy a dolgok, hogy ártalmatlan, szórakoztatják magukat tréfa, képes lehet növelni a lényeg a "Life fun", hogy ...... és ez a "fun", hogy kövesse az élet .. ..

0017  

Fent: Heflin fel az arcon a média interjúkat jelentenek a képek

Folytatni kell ~

Továbbra is újra értelmezni a következő "Sirius UFO hivatalos weboldal, ahol a legjobb bizonyíték" a többi esetben .......

 

Szerző: Paranormál Csanád  2013.11.11. 15:12 komment

Címkék: UFO UFO bizonyítékok

A bejegyzés trackback címe:

https://paranormal-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr625626886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása