Orosz titkos bázisok 

Úgy tűnik, hogy szinte minden kormány titkait. A legtöbb ilyen titkok bevonni a katonai; függetlenül attól, hogy fegyverek fejlesztését, a védelmi kutatás, illetve a létesítmények magukat.

 

Oroszország, mint a világ számos nemzete megvan a méltányos részesedését titkok. Ez egy primitivizmus a hidegháború Szovjetunióban, hogy az ország volt egyszer egy része. Annak ellenére, hogy a hidegháborúnak vége, a mai Oroszország még mindig megvan a méltányos részesedését titkok.

Sokan azok közül, titkok jönnek formájában földalatti katonai bázisok. Az alábbiakban egy rövid listát a földalatti orosz katonai bázis múlt és jelen.mezhgorye-1-810x608.jpg

Balaklava tengeralattjáró bázis

Egy kis város a tengerparton, a Fekete-tenger fekszik egy hatalmas titkos katonai bázis.
Az apró város Balaklava található Balaklava Bay Ukrajnában, az otthon egy hatalmas föld alatti tengeralattjáró bázis, amely nyúlik vissza, a hidegháború. A komplex-ben 1957-ben építették, és magában foglalja a fegyvertár, egy csatorna, egy tengeralattjáró szervizbe, és a nukleáris menedéket elég nagy ahhoz, hogy menedéket 3000 ember.

Az alap továbbra műveletek után is a hidegháború véget ért, de leállították 1995-ben Ma a Balaklava tengeralattjáró bázis működött egy múzeum, amely egy ritka betekintést egy ilyen titkos múlt.

Lecava, Lettország

Lecava, Lettország

Lecava, Lettország

Miután egy része a Szovjetunió, Lettország tartalmazott sok szovjet katonai létesítmények és a több ezer szovjet csapatok állomásoznak az országban.

Amikor a hidegháború véget ért, és egy tömeges nukleáris leszerelés hívott fel, sok az ilyen létesítmények lesz elhagyott. Amint az ilyen létesítmény található, közel Lecava, Lettország. Az elhagyott katonai bázis helyén négy rakéta silók, egy központi irányító központ, és technikai támogatást bunker.

A siló célja az volt, hogy indítson egy ballisztikus rakéta közötti tartományban 190 mi és 2200 km tudja, mint a R-12.

A Federation szerint az amerikai tudósok, "Az R-12 volt az első szovjet stratégiai rakéta segítségével tárolható hajtóanyagok és egy teljesen önálló inerciális rendszerben.

A képesség, hogy szállít egy megatonnás osztályú nukleáris robbanófejet a rakéta nyújtott képesség, hogy megtámadják a stratégiai célokat közepes tartományban. "

Ural-hegység, Mezsgorje

Ural-hegység, Mezsgorje

Base hangzásban hegység Yamantau Mountain,

Base hangzásban hegység Yamantau Mountain,

Ural-hegység, Mezsgorje

Egy hatalmas földalatti létesítmény, hogy létezik az Urál-hegység Yamantau Mountain, közel város Mezsgorje. Bár a tényleges mérete a létesítmény nem ismert, úgy hírlik, hogy befogják több mint 400 négyzet mérföld.

Az amerikai kormány tudomást szerzett az összetett 1992-ben és a New York Times futott egy történet azt 1996-ban (3) Tisztviselők elhinni került közel 10.000 munkavállaló a teljes komplexum, amely tevődik össze, három különböző lehetőség.

Sokan úgy vélik, hogy az építkezést kezdődött az 1970-es és használták, mint a tároló az orosz kincseket, élelmiszer tároló, és egy atombunker katonai tisztviselők.

Ramenki Sürgősségi Bunker

Ramenki Sürgősségi Bunker

Ramenki Sürgősségi Bunker

Hat mérföldre Moszkvától, mélyen a város Ramenki állapít vészhelyzet bunker orosz vezetők és családjaik számára.

A bunker, amely gyakran jobban le, mint egy föld alatti város, megvan az a képessége, hogy menedéket 15.000 ember egy olyan terület mintegy 500 hektáron 30 éve.

Úgy hírlik, hogy az csatlakoztatva van a Metro-2, a titkos földalatti vasúti rendszer épült Sztálin, amely összeköti a földalatti város, hogy a Kreml és a kormány repülőtérre. Az azonban, hogy ennek a vasúti rendszert nem erősítették meg sem cáfolta az orosz kormány.

Zhitkur, Oroszország Area 51

Zhitkur, Oroszország Area 51

Zhitkur, Oroszország Area 51

Természetesen nem listája titkos földalatti orosz katonai bázisok teljes lenne legalább egy említést Zhitkur.

Számon tartott orosz területen 51, ez a bázis a pletykák, hogy alatta Kapustin Yar, egy orosz rakéta kutatólaboratórium és elindítása site Asztraháni terület.

Ez a lehetőség mindig teszi a lista titkos létesítmények UFO és összeesküvés körökben, mint a hely, ahol "a fejlett technológiák" korszerűsítik a jelenlegi Földi technológiában, de (eddig) a létezését e lehetőség még nem erősítették meg.

Kétségtelen, hogy a volt Szovjetunió és a mai Oroszország területén egy hosszú listát a földalatti katonai létesítmények.

Szerző: Paranormál Csanád  2016.12.14. 21:36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paranormal-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr2212048627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása