A közelmúltban (2017 januárjában) közölt hírek szerint a csillagászok meglehetősen biztosak abban, hogy egy új és nagyon fényes "csillag" jelenik meg a Cygnus (a hattyú) konstellációban valamikor a 2022 körül. (I) Néhányan azt hiszik, hogy az új csillag megjelenése a bibliai arányokat is befolyásolhatja!

A Cygnus a legismertebb északi keresztet tartalmazza, amelyet a legfényesebb csillagai neveznek el, ami megkülönböztetett keresztény kereszt alakot hoz létre az északi féltekén. Ezt az új csillagot két meglévő bináris csillag okozza, amelyek összeomlanak és felrobbannak egy új csillagot, amely 10 000-szer erősebb lesz, mint jelenleg. Valójában ez a robbanás már 1795 évvel ezelőtt történt, de mivel a csillag 1.800 év fénye van a földtől, akkor 1800 órája van ahhoz, hogy fénye eljusson hozzánk. Amint megjelenik az új csillag, várhatóan az egyik legfényesebb tárgy az éjszakai égbolton.

Ez egy rendkívül ritka előfordulás az új csillag létrehozásához, hogy szabad szemmel látható legyen. Az új csillag intenzív fényessége várhatóan körülbelül hat hónapig tart, mielőtt elkezdett homályosodni és végül visszatérni eredeti fényéhez.


1_3.jpgAz új csillag várhatóan a Cygnus konstelláció jobb szélének szélén jelenik meg. (Kép a nyílt forráskódú Stellarium szoftverből, sárga csillaggal jelezve a pozíciót.)
Amikor egy új "csillag" jelent meg a történelem során, elkerülhetetlenül azt hitték, hogy a földi monumentális események egyik legfontosabb szereplője. Természetesen ez a legismertebb példa a betlehemi "csillag", amelyet a három bölcs vagy mágia követtek, hogy megtalálják a baba Jézust, amint azt a Máté bibliai könyvében is elmondták.

Amikor egy új csillag jelent meg a Cassiopeia konstellációban 1572-ben, az ereszkedett csillagász és az okkult filozófus, John Dee hitte, hogy a mennyei test nagy jelentőséggel bír. Manilius Astronomica-jának példányában írta, hogy "sejtette a lángoló csillagot Cassiopeiában ... hogy nagy kincs vagy filozófus kőjének felfedezését jelezze".

 

A második eljövetel?

A közelmúltban Yosef Berger izraeli rabbi, Dávid király sírja a Sion-hegyen, Jeruzsálemben, a hírben volt, mert úgy véli, hogy ennek az új csillagnak a megjelenése 2022-ben bizonyíték egy ősi próféciára, amely a Messiás érkezését jelképezi. (ii) Ez a prófécia a zsidó Kabbala főszövegében a Zoharban fordul elő.

A keresztény mai cikk szerint egy muzulmán szerző azt javasolja, hogy bizonyos jelek történjenek, és hogy a Korán és bizonyos történelmi események numerikus elemzésével együtt azt hiszi, Jézus visszatér 2022-ben! (Iii)

Nolan kereszt

Amikor elolvastam, hogy az új csillag megjelenik a Cygnus konstellációban, rögtön eszembe jutott a Nolan's Cross a Oak Island-ban, a Nova Scotia-ban. Az Oak Island a világ leghosszabb működő kincsvadászatának helyszíne, amely 1795-ben kezdődött. Mondhatnád, hogy a tölgyes-sziget rejtélye az én vérömben van, mivel a kiterjedt családom öt különböző nemzedéke aktív szigetelő volt a szigeten, közel 100 éve.

A Nolan's Cross az a név, amelyet a hatalmas sziklák alakultak ki a tölgyes-szigeten, amit az Oak Island földtulajdonos és Fred Nolan kincsvadász felfedezett és felmérett a 90-es évek elején. Fred megmutatta, hogy ezek az öt nagy sziklák nagy keresztény kereszt alakját alkotják. Néhány évvel ezelőtt a baconi kutató Betty McKaig írt egy cikket, amely elmagyarázza, hogy csillagászati ​​igazítással kapcsolatban van egy kapcsolat a Cygnus konstelláció és a Deneb-töl a tölgy-sziget között. Ez szem előtt tartja a Hermetikus fogalmat: "Mint fent, így alul."


2_2.jpgA piros körök azt mutatják, hogy a sziklák hozzávetőleges helyzete a Nolan's Oak-szigetkeresztet alkotja. Ha a Cygnus és az Északi Kereszt konstellációjához igazodik, a sárga csillag jelzi az új 2022 csillag helyzetét az északi kereszthöz viszonyítva, és ahol az Oak szigetre igazodik. (Eredeti kép a Google Földről, 2017. február)
Az élet kabbalisztikus fája

Újabban az Oak Island kutatója és szerzője, Petter Amundsen megmutatta, hogy nem csak a Nolan keresztje tükrözi a Cygnus konstelláció északi keresztrészét, hanem tökéletesen megteremti a Kabbalisztikus Életfa felét. Ez az Életfa az ezoterikus judaizmus Kabbala által használt központi misztikus szimbólum, és a 10 Sephirot vagy Sephiroth néven is ismert.

Tág értelemben a Sephiroth az Istentől származó emanációkat és az ember felemelkedésének spirituális útját jelenti. A "Kabbala" szó azt jelenti, hogy "fogadni", és akik a Kabbala tanulnak, igyekeznek ezoterikus tudást szerezni és közelebb kerülni Istennel. Érdekes módon, mikor gyorsan kerestem a Bibliát a 2022-es számra, az első dolog, amit rátaláltam, a János 20: 22-ből származik. Azt állítja, hogy "És ezzel megnyalta őket, és azt mondta:" Fogadd meg a Szent Szellemet "."

A reneszánsz korszak óta a zsidó kabbalisztikus szövegeket héber keresztény tudósok és hermetikusok tanulmányozták és lefordították. A keresztény változatot Kabala néven említik, és a legutóbbi Hermetikus változat Qabalah néven ismert. A Hermetikus Qabalah a Qabala gyakorlati vonatkozásaira összpontosít, beleértve a mágikus manipulációt is.

3_3.jpg

Az élet kabbalisztikus fája az Oak szigeten (Nolan keresztén) lévő sziklák helyzetével pirosan körözött. (Kircher-stílusú kép, amelyet Scott W. Clarke készített.)

A Rosy Cross fraternitása

Petter Amundsen úgy véli, hogy az Oak szigeten végzett eredeti munkákért felelős csoport, beleértve a kőbányák elhelyezését a Kabbalisztikus Életfa életében, a Rózsakereszt (később rózsakeresztes) fraternitása, amely szerint kulcsfontosságú volt Ferenc Szalonna. Sok bizonyíték támasztja alá azt az elképzelést, hogy Bacon valószínűleg hajtóereje mind a rózsakeresztes, mind a szabadkőműves mozgalmak mögött. Az egyik dolog, amely központi szerepet játszik mind a rózsakeresztes, mind a szabadkőműves tanításokban, egy fizikai szent föld alatti föld, amely értékes tárgyakat tartalmaz. A kincseket tartalmazó mély boltozatnak ez az elgondolása természetesen nagyon emlékeztet a puszta gödörre a tölgy-szigeten és a keresők reményei szerint.

A Rózsakereszt eredeti testvériségét az alkimisták és bölcsek titkos testvériségének tartják, akik a kabbala, a hermetizmusa, az alkímia és a keresztény képirodalom vonatkozásában tele vannak megnyilvánulásaikkal. Az első kiállítás a Fama Fraternitatis (1614), a második a Confessio Fraternitatis (1615). Kérdéses, hogy létezett-e ez az eredeti Testvériség, de a megnyilvánulásaikban kifejtett ötletek és reformok hatalmas reakciót váltottak ki az európai értelmiségiek és ezoterikus körök között, és sokan próbálták csatlakozni a testvériséghez. A szabadkőművesség megszervezése felszívódott, és mélyen befolyásolta a rózsakeresztes gondolatok.

A rózsakeresztesek nagy jelentőséget tulajdonítottak a két új csillag megjelenésének, amelyek röviddel azok megjelenése előtt jelentek meg. Az első csillag drámai módon jelent meg az 1600-as években a Cygnus konstellációban, a második pedig a Constellation Serpentario-ban (ma Ophiuchus néven ismert) 1604-ben jelent meg. Ez a második csillag valójában egy szupernóva volt.

Ezeket a csillagokat a rózsakeresztes Confessio a következőket állítja: "Az Úr Isten már elküldött bizonyos hírnökök előtt, amelyeknek tanúbizonyságot kell tennünk az akaratáról, a szellemiségről, néhány új csillagról, amelyek a Serpentario-ban és a Cygno-ban láthatóvá válnak, (Cygnus), amelyek mindenki számára tudatják és közlik magukat, hogy hatalmas jelakulák (pecsétek) vannak.

Salamon bölcsessége

4_3.jpgMost már hírünk van arról, hogy egy másik csillag jelenik meg a Cygnus konstellációban 2022 körül vagy annak környékén, csak a hattyúszár szélén. Ennek az új csillagnak a helyzete Cygnusban nagyon jól illeszkedik, mivel a rózsakeresztes kiadvány Fama a "szárnyai árnyékában, Jehova" kifejezéssel fejeződik be.

A 2022-es csillag pontos helyzetét a csillagászok előrejelzik, hogy megjelenjenek a Delta Cygni csillag jobb oldalán, amely a Cygnus konstellációban az északi kereszt jobb karsztja. Ha tükrözi ezt a Tölgy-szigetre, akkor ez egy olyan területnek felel meg, amely a jobb kar jobb oldalán található a Nolan keresztben. Ez a szikla úgy tekinthető, mint a kabbalisztikus sephiroth, a "Bölcsesség" kifejezést jelenti, azaz "Isten bölcsessége".

A bölcsesség szintén a szabadkőművesség egyik pillére és a rózsakereszteség egyik legfontosabb törekvése. Thomas Vaughan 1652-ben a Fama első angol fordításában a "A bölcs és megértéses olvasó" című részével kezdődik. Az első mondat azt mondja, hogy "a bölcsesség (mondja Salamon) egy ember számára egy végtelen kincs ..."

Salamon Salamon királyra utal, akit a Biblia mindenek legbölcsebb emberének hív. A Biblia leírja, hogy Isten álmában Salamonhoz jött, és azt mondta neki, hogy bármit is szeretne. A király a gazdagság vagy hatalom kérdése helyett a bölcsességet kérte, hogy jobban irányítsa népét. Isten annyira lenyűgözte kérését, hogy felülmúlhatatlan bölcsességet adott neki.

Salamon király is ismert volt az első templom (Salamon-templom) építéséről a X. században B.C.E. az ókori Jeruzsálemben, hogy a Szövetség Ládáját tartsák.

Salamon Magick

5.pngAzt mondták, hogy Salamon bölcsessége kiterjedt a világi dolgokra. Számos ősi szöveg azt mutatja, hogy ő is egy nagyon erős bűvész. A Biblia egyes kiadásai tartalmazzák az Apokrif könyvben Salamon bölcsességét, amelyet a második században írták le. Ez a könyv azt állítja, hogy Salamon megtévesztő tudása a "csillagok konstellációi", valamint a "szellemek hatalmát" is magában foglalta.

Az Ádám Apokalipszája az egyik olyan gnosztikus evangélium, amelyet 1945-ben fedeztek fel az egyiptomi Nag Hammadi-ban. Ez a szöveg az első vagy második századra nyúlik vissza, és részben utal egy olyan legendára, amelyben Salamon király küld el egy démon sereget, hogy keressen egy olyan szűzet, aki elmenekült tőle.

A démonok fölött álló Salamon hagyománya a korai álneves szövegben, amely Salamon Testamentuma néven ismert. Ez a munka leírja, hogy Salamon hogyan tudta építeni a templomát, amikor démonokat uralkodott egy mágikus gyűrűvel, amelyet Mihály arkangyal bízott meg neki.

Ezek és hasonlók Salamon királyi mágikus manipulációval kapcsolatos hasonló beszámolói erősen befolyásolták a reneszánsz későbbi hermetikus kabináját.

Francis Bacon minden bizonnyal reneszánsz férfi volt, és számos írásai között olyan utópisztikus társadalomról írt elképzeléseit, amelyet "a Solomon házának" neveztek befejezett New Atlantis című regényében. 1627-ben jelent meg, miután Bacon elhunyt. A történetben "Salamon-ház" születik a Bensalem-i mítosz szigetén. A Ben-Salem név a "Béke Fia" vagy a "Jeruzsálem fia" (Új Jeruzsálem).

A templomos lovagok

A későbbi szabadkőművesekhez és Salamon-templomához kapcsolódó korábbi szervezet Krisztus és a Salamon templomának szegény főtisztje volt, más néven a templomos lovagok. Katolikus katonai rendek voltak, amelyeket 1119-ben alapítottak a zarándokok védelme érdekében a Szentföldön. 1120-ban Jeruzsálem II. Baldwin király a templomosoknak egy székhelyet adott a királyi palota szárnyán a Templom-hegyen a megragadott Al-Aqsa mecsetben. Úgy gondolták, hogy ez a mecset épült a Solomon Templom romjai fölé. Egyes kutatók azt állítják, hogy a templomosok az életük első éveit az Al-Aqsa-mecset alatt és a Salamon régi templomában töltötték. Ott állítólag felfedezték a bibliai kincseket, beleértve a Szövetség Ark-ját.

A szabadkőművesség testvérsége régóta közvetlen kapcsolatot tart fenn a templomos lovagokkal. Természetesen a szabadkőművesség York-rítusának legmagasabb fokozatát Templar Lovagrendnek hívják, de tudjuk, hogy a középkori Templomos Lovagok 1312-ben felbomlottak, és a szabadkőművesség legkorábbi iratai nem jelennek meg 1598-ig. 284 év vagy 13 generáció. De mi van, ha az eredeti templomos lovagok nem csak hirtelen eltűnnek?

Portugáliában Tomar templomosai 1318-ban egyszerűen megváltoztatták nevüket Krisztus rendjére, és további 592 évig folytatták 1910-ig, amikor a portugál monarchia véget ért. A Rend 1917-ben újjáéledt.

A XIV. Századi templom lovagok és tulajdonságaik nagy része a Jeruzsálemi Szent János Kórház Lovagrendjével vagy a Hospitaller Lovagokkal egyesült. Skóciában egyes források azt állítják, hogy a kombinált Templar / Hospitaller rend továbbra is a Szent János és a Templom rendjéig folytatódott, amíg a skót reformáció meg nem történt. Az eredeti templomosok, bár nem ugyanazt a nevet viselik, minden bizonnyal fenntarthatják azokat a titkokat vagy szokásokat, amelyeket korábban tartottak, és továbbadták a jövő generációinak.

A világ legrégebbi szabadkőműves rekordjai az Aitchison's Haven Lodge-tól Edinburgh-ban, Skóciában, és a második legrégebbi percek (az 1599-ből származnak) az Edinburgh (Mary's Chapel) 1-es kastélyából származnak. 10 mérföldre az eredeti Templar lovagoktól (vagy székhelytől) Skóciában a Balantrodochban (most Temple-ként).

2009-ben az író és a történeti kutató A. J. Morton írást írt, amely új kutatást végez a Templomok és a Hospitallerek lovagjairól és kapcsolatáról a Skócia nyugati partján lévő Kilwinning-i szabadkőművesek középkori kézműves céhjével. Ezt a tanulmányt jól fogadták az akadémiai közösség körében, sőt a skót parlament figyelmét is felhívták a figyelem középpontjába, de Skócián kívül kevés ember tud róla. 2011-ben Morton úr e-mailen keresztül írt nekem, hogy teljesen biztos abban, hogy az ő szakdolgai egyszer és mindenkorra történelmi kapcsolatot mutattak be az eredeti templomosok és a modern szabadkőművesek között a Kilwinningben. Továbbra is elmagyarázta, hogy a Kilwinning Lodge (a "Freemasons" nevű "Kilwinning Anya") Templar tulajdonságokkal van körülvéve.

Még ha valaki úgy véli, hogy a középkori templomosok és a szabadkőművesek között nincs határozott történelmi kapcsolat, akkor biztos lehet mondani, hogy mind a rózsakeresztesedés, mind a szabadkőművesség egyes templomi ideológiákat foglal magában, beleértve a gnoszticizmust és az ezoterikus tanításokat, amelyeket valószínűleg a Szentföldön tanultak.

 

A Salamon temploma döntő fontosságú a szabadkőművesség számára, és számos fokú rítusában szerepel. A Jassin és Boáz központi oszlopaiból álló szabadkőműves menedékházak a Salamon-templom bibliai leírásait is modellezik.

Isten bölcsessége

Összefoglalva, hírünk van arról, hogy egy új csillag jelenik meg a Cygnus konstellációban. Amikor ez a csillag tükröződik a Nolan keresztre a tölgyes-szigeten, olyan helyet ad, amely nem messze a "bölcsesség" sephiroth sziklától.

Mi van, ha ez az új csillag ténylegesen egy bizonyos pontra mutat a szigeten, amely a "Bölcsesség" sephiroth jelzőhöz való közelségének fényében azt jelzi, hogy valami el van temetve alatta, amely Isten fizikai bölcsességét testesíti meg?

Három ezoterikus testvériséget néztünk, ahol Salamon király, aki híres az ő felülmúlhatatlan bölcsességéről, egy közös központi alak. Ezek a középkori templomos lovagok, a rózsakeresztes testvérek (rózsakeresztesek) és a szabadkőművesek.

Salamon király is ismert a Templom építéséről, amely a Szövetség Ládáját tartotta. Nemcsak az Ark tartotta meg a kőben írt tízparancsolatot, vagy a bölcsességet, de a Biblia azt mondja nekünk, hogy Isten szólt az izraeliekhez a kerubok között a bárkán, és az Ark ezután fizikai vezetõje az Isten bölcsességének. Ha a templomosok, a rózsakeresztesek vagy a korai szabadkőművesek eltemetettek valamit a "bölcsesség" sephiroth szikla alatt vagy közel a tölgyszigeten, azt hiszem, nagyon valószínű, hogy a Szövetség Ark.

Freemasons az Oak-szigeten

A szabadkőművesség kezdete óta összefonódott az Oak Island misztériumával. Az elmúlt 222 évben a szabad tömbök szokatlanul magas aránya volt a Oak Island folyamatban lévő keresésekben. Amit az emberek nem veszik észre, hogy a Oak Island-on a legkorábbi tételek közül sokan szabadkőművesek voltak. Valójában az ismert szabadkőművesek tulajdonosa közel 30% -át a sziget előtt 1795 felfedezése az úgynevezett Money Pit.

A szabadkőművességnek három fő foka van a kőfaragók középkori céhei után. Ezek az Entered Apprentice, a Fellowcraft (Journeyman) és a Master Mason. A XVIII. Század közepén két szabadkőműves testület kezdett kialakulni. Ezek a "skót rítus" és a "York rítus", amelyek mindegyike további fokú tanítást kínál.

A három Craft fokozat tartalmaz Salamon templom építésével kapcsolatos tanításokat, míg bizonyos skót rítus és a York Rite fokozatok szorosan bevonják a Szövetség Ark-ját.

Úgy tűnik, hogy a szabadkőművesség legkorábbi napjaiban a mesterséges rituálék a lehető legéletszerűbbek voltak. A skót rítus tizenharmadik fokozatának számos neve van. Ez az úgynevezett "Enoch királyi boltja" vagy "A kilencedik bolt lovagjai" és a "Salamon királyi boltívje". A Henry Francken által 1783-ban felvett rituálé megnyitása szerint "az a hely, ahol a Royal Lodge vagy a kollégiumot tartják, nagyon titkos helyen kell lennie, és földalatti boltívesnek kell lennie, ajtó vagy ablak nélkül, egy kis csapóajtóval a tetején, elég nagy ahhoz, hogy hagyja a testvérét. "A boltozat leírása azonos a York Rite "Select Master" fokozatában leírtakhoz.

 

6_1.jpgA Szövetség ládájával közvetlenül foglalkozó fokozatok elsősorban a York Rite Royal Arch fokozatának és a Royal és Select Masters fokozatainak (Cryptic Rite) diplomáinak felelnek meg.

Az egyik rokonom Truroból, Nova Scotia-ból Luther Bracette Archibald volt. Közel 50 éve szabadkőművész volt, nagy nagyapám, Archibald M. Huestis unokatestvére. Ők is voltak egykori unokatestvérek a régóta tölgyes sziget kincsvadász Adams Archibald Tupper. Adams A. Tupper három különböző kincsvadász-szindikátus volt a tölgy-szigeten 55 év alatt. A Truro társasághoz 1845 körül kezdődött, az Oak Island Szövetség és az Oak Island Kincses Társaság, amelyek 1900 körül megszűntek.

 

7_1.jpgAz egyik érdekes dolog Luther B. Archibalternél az volt, hogy 1887-ben Nova Scotia-ban lett a legmagasabb szintű Royal Arch Mason. Ebben az időben a Royal Arch Masonok nagy fejezete "Legkiválóbb nagy főpapja lett". Korábban volt a főpap a helyi királyi ívben. A főpap főleg a szabadkőműves fejezet vezetője, és a Biblia szerint az egyetlen nagypap volt az egyetlen ember, aki évente egyszer meglátogatja a Szövetség Arkátáját az engesztelés napján.

Luther B. Archibald 1902/03-ban a Nova Scotia Grand Lodge nagymestere lett, és 1909-ben lett Kanadában a legmagasabb szabadkőműves lovag templomos lett, amikor Kanadának szuverén nagyprímás legfelsőbb nagymestere lett.

Két másik férfi, akik a szabadkőművesség legmagasabb szintjét érte el Nova Scotia-ban, sokkal szorosabb kapcsolatban álltak a tölgy-szigetekkel. Mel Chappell régóta tölgyes sziget földtulajdonos és kincsvadász engedélytulajdonos volt, és Reginald V. Harris volt a hosszú ideje Oak Island kincsvadászok Fred Blair és Gilbert Hedden ügyvédje és barátja, akik maguk is szabadkőművesek voltak. Harris 1958-ban írta az első átfogó könyvet az Oak Island-ról, amelyet sokan az Oak Island kutatásának bibájaként tartanak számon.

Mint Luther B. Archibald, mindkettő egyszerre a Nova Scotia királyi íves szabadkőműveinek nagy fejezete "nagymester" volt. Ezen kívül mindketten a Keleti Igazgatóság Királyi és Select Masters of Canada (Cryptic Rite) Nagy Legfelsőbb Tanácsának Nagymesterei lettek. Ismét ezek a szabadkőművesség két fejezetei, amelyek a szertartások arkéihoz szorosan kapcsolódnak rituáléikhoz, és ez a két férfi a legmagasabb szinten volt a tartományban.

Mind Chappell, mind Harris a Nova Scotia Grand Lodge nagymesterei lett. Luther B. Archibaldhoz hasonlóan R. V. Harris Kanada legmagasabb szabadkőműves templomosává vált, mint Kanadai Szuverén Nagy Perjelség Legfelsőbb Nagymestere.

Harris még szervezte és alapította a Nova Scotia College of Societas Rosicruciana Kanadában, amely egy szabadkőműves rózsakeresztes csoport.

 

9_1.jpgAz embernek meg kell győződnie arról, hogy az elmúlt években olyan sok kiemelkedő szabadkőműves volt, amely a tölgyszigeten található. Vajon egyszerűen hasonló volt a pénzpálya korai leírása és a titkos boltba tartozó szabadkőműves rituálék között? Vagy bizonyos ismeretekkel a "rózsa alatt" vannak azok között, akik az Északi Fát az Oak szigeten helyezik el, és azok, akik továbbra is titkaikat védik?

Mi van akkor, ha a 2022-ben megjelent új csillag megmutatja a Szövetség Ark's jelenlegi pihenőhelyét a tölgyes-szigeten, és megjövendöli Jézus második eljövetelét? A Szövetség Ládája az Isteni Bölcsességet ábrázolja az Ószövetségben, míg Jézus Krisztus megtestesíti Isten bölcsességét az Újszövetségben.

Ezek a jelek utalnak a végső időkre, amint azt a Kinyilatkoztatás bibliai könyve megfogalmazta? Vagy jelezhetik a lelki megvilágosodás és bölcsesség új korszakát, amelyet a rózsakeresztesek és a szabadkőművesek törekednek?

Az Oak Island-i jelenlegi keresők biztosan nem kell várniuk, amíg a 2022-es év ásni nem tudják az új csillag által megjelölt területet, de ha a Szövetség Ládája valóban ott van, a zavartalanul hagyva a legbölcsebb lehet.

én? Wenz, J. (2017, január 6). A két csillag 2022-ben egyesül, és piros haragra robban. 2017. február 10-én, a Astronomy.com-tól letöltve: http://www.astronomy.com/news/2017/01/2022-red-nova

ii? Berkowitz, A. E. (2017. január 10.). Új csillag, amely az Éjjeli Égben jelenik meg, Heralding Balaam a Messiás próféciáját. 2017. február 8-án, a BreakingIsrealNews-ról beszerezve: https://www.breakingisraelnews.com/81808/new-star-appear-night-sky-heralding-balaams-prophecy-messiah/#FesD6Aj2KuPRpuEB.97

iii? Christian Today Staff Writer (2015. február 27.). A muzulmán oldal előrejelzi, hogy Jézus 2022-ben tér vissza. Megszerzett 2017. február 8-án Christian Today: http://www.christiantoday.com/article/muslim.site.predicts.jesus.will.return.in.2022/48878.htm

Disclaimer: Ezt a cikket Scott W. Clarke vendég blogunk írta, aki kizárólagos felelősséget vállal a tartalmáért. Az általa kifejtett nézetek nem feltétlenül tükrözik a weboldal véleményét.

Szerző: Paranormál Csanád  2018.04.04. 13:04 komment

Címkék: paranormal oak island

A bejegyzés trackback címe:

https://paranormal-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr5213809408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása