Két évvel ezelőtt a tajvani mutatnak "igazi sellő: tudományos hipotézis" után, hogy bár a program jelölve a címeket, hogy csak a "tudományos hipotézis" a film, nem az igazi rekord az események. Azonban, mivel a valódi is a történet, és nagyon élethű animációs hatásokat, hogy egyes nézők eddig, vagy félre azt gondolni, hogy a minisztérium az igazi dokumentumfilm.

 


00003

A film vetítik egy idegen országban, az általuk okozott sok kritika. Mivel a széleit a film az emberi evolúció hipotézis: "Water majom elmélet", mert 30 éve állapítottak meg tudományos képtelenség, de a film már folyamatosan használják, hogy erősítse a lehetőség fennáll sellő film. És alapján a koholt történetet, és utómunka speciális effektusok "hamis bizonyítékokat", hogy megpróbálja meggyőzni a közönséget.

Szóval sok kommentátor külföldön érzem, nagyon nem értek egyet ......

 

00002

Ma az értékelés parancsnoksága alatt a kereskedelmi média kultúra, még a múltban mindig is tette, hogy a szigorú Animal Planet csatorna még alább a hozamráta az értékelés ismét a megtévesztő ál-tudományos eljárásokat, az előállítási sellő hamis bizonyítékok nyilvánosságra tény nem létezik "Dream alatti lények." Ez nem, hogy néhány hitték mítosz a nézők tovább csökken.

 

(Fent), ahol a programot állította, hogy fényképezett Grönland sellő tavaszi kísértetjárta kép, sőt, hamis ㄟ ~ kötelet!

13-06-01 Frissítés ~ Idézet Forrás: Apple Daily

 

[Bélés Yi ╱ razzia amerikai Animal Planet csatorna 26 adás a promóció hosszú ideig "dokumentumfilm", úgynevezett sellő találtak új bizonyíték áll vonzza 360 millió ember nézte, a jelölést a legmagasabb minősítéseket rekordot a csatorna. Valójában a film pusztán kitalált, véget önhordó a "kitalált sci-fi", mert mulandó, sok néző hitt, vihart kavart.

Animal Planet (Animal Planet), kijelentette, hogy ez az "igazi sellő: új bizonyíték" (Mermaids: The New Evidence, ideiglenes fordítás) a tavalyi népszerű "igazi sellő: tudományos hipotézis" (Mermaids: The Body Found) nyomon követése fejlesztés.

A tudósok megtalálni színészek játszanak

Biológus Dr. Robertson meghívást, hogy új hangfelvétel, úgynevezett sellő tavaszi fényképezett Grönlandon fertőzött képen, hanem egy exkluzív interjút az amerikai Nemzeti Óceán-és Légköri Administration (Nemzeti Óceán-és Légköri Administration, NOAA) tudósai.

Sőt, a szakértők szerint a színészek játszanak a sellő kép hamis. A program azt is állította, hogy az amerikai kormány megpróbálta elrejteni a bizonyítékokat.

A film után a "valódi Raptors: tudományos hipotézis" vált a csatorna 17 éve a legmagasabb minősítésű show, sugárzott a hálózaton megjelenő 1500000 A sellő kapcsolódó videókat, tweets tele vannak filmmel kapcsolatos tweets, Sok felhasználó győződve arról, hogy a show után látta, hogy a sellő valóban létezik, NOAA kénytelen volt nyilatkozni a film a helyszínen "tiszta szórakozás, a jelenlegi nem talált bizonyítékot, hogy létezik Mermaid". Is barátok, hogy tudják, a fiktív film nagyon kiábrándító.

Tajvan Air Date meghatározatlan

Ugyanakkor a csatorna is tervezi, hogy lőni a sellő kapcsolatos programok. DiscoveryChannel Tajvanon, azt mondta tegnap, "igazi sellő: új bizonyítékok" broadcast később meghatározandó időpontig.

Kitérő ~

Az orvosok és a nagymama már kifejtettem, egy nap egy alma, ne legyél beteg gyakran ellátást Kang Changshou!

"Kis zöld emberkék," az újság, hogy könnyebben harag Nan Xiao, erek MI!

Úgy tervezték, hogy "Medúza Illuminátusok" szolgáltatás "blue gyík ember" újság, láttam egy csomó test szamár telek túl könnyű, hogy fekélyek nyombélfekély!

Jó Föld az emberek olvasni, körülnéz, és ez a legtöbb egészségügyi!

Ez az alma, de nem 100%-ban tökéletes, de alapja egy valódi emberi (nem idegen), egy mély, humánus újság!

 

Szerző: Paranormál Csanád  2013.11.11. 15:17 komment

Címkék: Hableány sellő Hableány

A bejegyzés trackback címe:

https://paranormal-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr95626902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása